Image
Kuka Çiftlik | Friday, June 24, 2022 | Ürünlerimizden

Kuka Çiftlik Kampta… Doğada Vakit Geçirmenin Tam Zamanı

Kuka Çiftlik ürünlerimiz ile doğada yaptığınız etkinliklerde de yanınızdayız. İster evinizin bahçesinde ister piknik, kamp veya yemek pişirebileceğiniz herhangi bir yerde Kuka Çiftlik ürünleri ile lezzetli ve pratik yemekler hazırlayabilirsiniz.

Açık ateşte sevdiklerinizle yapacağınız yemekler çok daha keyifli olacak.

Ürünlerimiz arasında ızgarada yapabileceğiniz birçok ürün var;

Trakya’da yapılan köftelerde kuzu eti de bulunur. Dana kaburga ve bir miktar kıvırcık kuzu eti içeren köftelerimiz 5 çeşit. Köftenizi baharatsız tercih ederseniz Kırklareli köfteyi baharatlı sever iseniz Akçaabat ve Kasap köfteyi tercih edebilirsiniz.

Çeşitlerimiz

  • Kırklareli
  • İnegöl
  • Kasap
  • Tekirdağ
  • Akçaabat

Hamburger köfte etimiz dana etinden üretilmiştir ve sadece tuz ve karabiber içerir.

Hamburger Köftesi
Hamburger Köftesi

Hafif ısıtılmış ve tereyağ sürülmüs ekşi mayalı hamburger ekmeği arasında çeşitli peynirler ve acı biber reçeli ile harika bir reçete yapabilirsiniz. 

Istranca Sosis
Istranca Sosis

Etten sosis yemek istiyorum diyor iseniz özel ilgi gösterdiğimiz sosis çeşitlerimiz tam size göre. Besleyici, sağlıklı ve lezzetli. Kömür ateşinde pişirdiğinizde lezzetleri daha da artacak

İster tabakta patates ile ister ekşi mayalı ekmek arasında ve sweet & chili acı biber reçeli sosu ile açık havada sosisli keyfi sizi bekliyor. 

Son dönemlerde dünyada yaşanan olaylar dolayısıyla doğanın önemini biraz daha anlamış olduk. Doğa ile teması koparmadan yaşamanın yollarını aramaya başladık. 

Tatil anlayışlarımız değişti, her fırsatta doğada veya şehirden uzaklaşmanın planlarını yapar olduk. Ormanda küçük bir yürüyüşün bile insanı nasıl tazelediğini fark ettik.  Yeşilin binbir tonu, bitki kokuları, kuşların ve derelerin sesi. Denizin verdiği huzur ve sonsuz maviliği, bilmediğiniz birçok yeri keşfetmek bazen kaybolmak ve tekrar yolunuzu bulmak. Özellikle çocuklar için okulda asla öğrenemeyecekleri bilgileri hisler ile dolu. Doğada, açık havada sevdiklerinizle, aileniz ile  bir araya gelerek bolca keyifli vakit geçirmenizi dileriz.