Image
Kuka Çiftlik | Monday, May 9, 2022 | Ürünlerimizden

Faydaları Saymakla Bitmez: Manda Yoğurdu

Yoğun kıvamı, nefis aroması ve besleyici içeriği ile sofralarınızın vazgeçilmezi olacak: Manda Yoğurdu! 💚

Manda Yoğurdu, mükemmel lezzetinin yanı sıra son derece besleyicidir. Manda yoğurdumuz %80 manda sütünden ve %20 inek sütünden üretilir.

Manda sütü, diğer sütlere göre %58 daha fazla kalsiyum ve %40 daha fazla protein içerir. İnek sütüne göre daha yağlı olan manda sütü sayesinde yoğurdumuz daha yoğun bir kıvama ve özel bir lezzete sahiptir. Yetişkinlerin ve çocukların beslenme planına eklenmesi, bağışıklığı güçlendirici etkiye sahiptir. 




Istrancalar’ın yemyeşil doğasındaki çiftliğimizde kocaman bir manda sürümüz olduğunu biliyor muydunuz? 


Anadolu coğrafyasında yüzyıllardır yaşayan, en önemli büyükbaş ırklarımızdan mandalara büyükbaş sürülerimizin arasında ev sahipliği yapmaktan çok mutluyuz.

Mandalar sosyal yönleri çok kuvvetli hayvanlardır. Tehlikelere karşı birbirlerini korurlar. Sürüde bulunan diğer yavrulara sahip çıkan anaç mandaların sağımı, sütlerini yavruları için korumak istediklerinden zordur.  Çitliğimizde süt önceliği her zaman buzaklarındır. Yavrudan arta kalan süt anaçtan sağım yapılarak alınır. Mandalardan alınan süt ineklere kıyasla daha azdır. Manda sütünden elde edilen ürünler çok değerlidir.,


Hemen Sipariş Vermek İçin;

https://kukaciftlik.com/manda-yogurdu-manda-inek-sutu-karisik-900-gr-


Manda Yoğurdu